Quantum Touch

Wat is Quantum Touch?

Quantum Touch is een zeer eenvoudige en energie verhogende behandelvorm, die het zelfhelend vermogen van lichaam en geest aanspreekt.

Hoe werkt Quantum Touch?

Quantum Touch is een revolutionaire helende methode voor lichaam en geest. Quantum Touch is een therapie, dat wil zeggen een op energie gebaseerde benadering om gezondheid en welzijn te bevorderen.

Bij Quantum Touch wordt gebruik gemaakt van aanraking om het menselijk energiesysteem te beïnvloeden, met name het energieveld dat het lichaam omgeeft en de energiecentra die de energiestroom van het energieveld naar het fysieke lichaam reguleren. Bij deze zachte niet-indringende technieken gebruikt men de handen om de menselijke energievelden en de omgeving in beweging te brengen en op te helderen, er energie aan toe te voegen en deze in balans te brengen. Hierdoor worden de fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid en het welzijn van de cliënt beïnvloed.

Quantum Touch biedt gerichte hulp er zijn inmiddels meerdere onderzoeksresultaten bekend welke aantonen dat pijnvermindering, stress reductie en verhoging van levenskwaliteit te verwachten zijn naar aanleiding van de behandelingen.

Bij welke klachten kan een Quantum Touch behandeling helpen?

In principe is Quantum Touch geschikt voor allerlei soorten klachten. Voor buikpijn, hoofdpijn en psychische of emotionele problemen bijvoorbeeld, maar ook voor eenvoudige kwaaltjes of een kleinere blessure, zoals een schaafwond, om fantoompijnen te verlichten, verschillende vormen van hoofdpijn te helpen verlichten, de genezing van wonden te versnellen en littekens te verfraaien.
Met klachten kunt u altijd naar een Quantum Touch therapeut. Maar ook als u geen specifieke klachten heeft kunt u bij een Quantum Touch therapeut terecht voor een behandeling. Een Quantum Touch behandeling is ontspannend en stimuleert innerlijke rust en weerbaarheid.

Enkele voorbeelden:

  • Botten die zichzelf spontaan corrigeren naar de juiste stand
  • Correctie van bekken- en schedelscheefstand
  • Geeft goede resultaten met rugklachten, nekklachten en migraine
  • Werkt snel en effectief bij ontstekingen
  • Zeer goede resultaten bij vermoeidheidsziektes
  • Als ondersteuning bij hart- en vaatziekten
  • Bij fysieke en emotionele onbalans

Bij zwaardere ziekteprocessen kun je het zien als ondersteunend bij de reguliere gezondheidszorg, omdat Quantum Touch het zelfhelende vermogen activeert.

direct naar:
Haptotherapie | Coaching |  Burn-out begeleiding | Stoelmassage op de werkplek .