Info Movement

“Zoekt u een bedrijf dat de gezondheid en vitaliteit en duurzaamheid van uw medewerkers kan helpen te bevorderen? Dan bent u bij Movement aan het juiste adres. Movement is gespecialiseerd in coaching, burn-out begeleiding, haptotherapie en stoelmassage.”

Ziet u nog te ontwikkelen potentieel in uw medewerker? Zijn er medewerkers met klachten zoals stress en/of een dreigende burn-out, faalangst, verminderde motivatie of heerst er chaos op de werkplek? Wist u dat wij in slechts enkele sessies de oorzaak van het probleem vaak al naar voren kunnen halen? We hebben namelijk verschillende behandelvormen in huis waardoor we ook snel kunnen bepalen welk traject het meest effectief zal zijn.

Uiteraard is voorkomen altijd beter dan genezen. In dat kader kunnen wij ook een preventief pakket aanbieden. Het doel hiervan is uitval tot het minimum te beperken en de gezondheid, vitaliteit en de kwaliteiten van uw medewerker te stimuleren. Stoelmassages zorgen voor een optimale ontspanning en vitaliteit, terwijl de coachingsgesprekken ervoor zorgen dat uw medewerkers gemotiveerd blijven en zich op de juiste vlakken kunnen ontwikkelen. Op deze manier blijft iedereen tevreden en gemotiveerd en is het welslagen van uw onderneming voor een groot deel gegarandeerd.

De kracht van onze formule zit in de structurele aandacht die aan de medewerker wordt gegeven en de stimulerende en preventieve werking van de aandacht. Wat is uw onderneming waard zonder de inzet en werklust van uw medewerkers?

“Vraag vrijblijvend gratis stoelmassage of een coachingssessie aan.”

 

Lees verder:
| Movement werkt vanuit de 5 natuurgerichte principes